Hem Om Taekwondo City Carlos Chamorro Medlemmar Kamplaget Bilder/Filmer Kontakt  
 
 

Om Taekwondo City

Vi på Taekwondo city välkomnar er att delta i en rolig och krävande träningsform som är utvecklande både fysiskt och mentalt. Vi vill att alla oavsett härkomst, klasskillnad eller beroende på vart man bor, ska kunna träna och trivas hos Taekwondo City. Vi vill skapa bra förebilder och sunda värderingar, genom att visa varandra respekt och ödmjukhet vill vi lära barn och ungdomar att föra det vidare. Vi vill kombinera träning med etik och moral samt uppmuntra till generositet och respekt. En viktig del för oss är att arbeta mot rasism, mobbning, alkohol, droger och misshandel. På sikt vill vi hämta in föreläsare som talar om dessa problem och vad man kan göra själv för att förändra, hjälpa samt att se de olika konsekvenser dessa saker leder till.

Vi vill erbjuda modern anpassad kampsports träning med innehållsrik och varierad träning, där det alltid finns något att lära sig. Den fysiska delen av träningen fokuserar på styrka, smidighet och snabbhet. Den mentala delen på koordination, koncentration, disciplin, respekt, ödmjukhet, självrespekt och självförtroende. Vi vill uppmuntra till ”kämpar anda” men betonar att alla tränar på sin egen nivå och efter sin egen kapacitet. Vi skiljer inte på elever efter kapacitet, ålder eller kön, vi vill se till att alla får ut det bästa av träningen, vi behandlar alla lika och värderar inte någon mer än någon annan . Vi erbjuder också självförsvars träning, privatträning, företagsträning.
Taekwondo har ingen ålder. Du tränar efter dina egna förutsättningar, men är ditt mål med taekwondo att nå VM, EM eller OS, så har du kommit rätt till TAEKWONDO CITY!

Som huvudinstrukör har vi Carlos Chamorro, en av sveriges mest meriterade och respekterade Taekwondo utövare genom tiderna, se mer info under "Carlos Chamorro

Taekwondo city är mer än en förening, En familj!


Erbjudande

Senaste Nyheter


Terminstart 2016

ÖPPET HUS!!!!

TERMIN START!!

TERMINSTART 2013 TISDAG 15 JAN KL 17:00. FOR MER INFO RING RAHIM 0736412822 ELLER HENRIC 0722506227 VI HAR BARNGRUPPER FRAN 4-13. 13-100. MER AN EN KLUBB! EN FAMILJ!

Stockholm Trophy - Nytt medaljregn!


Arkiv


2016

2014

2013

2012

2010

2009

City Kids
 

 

   Idrottslyftet

Copyright 2011 © taekwondocity.se

Taekwondo city
Mitt i Stockholm City, Bakom kulturhuset
Brunkebergstorg 5, 1 trappa ner (portkod behövs)
Email: info@taekwondocity.se


 
 


IM Storm Webbyrå i Botkyrka - webbdesign, foto och logotyp